Press "Enter" to skip to content

Як подолати проблеми у відносинах

Ідеальні стосунки можливі тільки в самому початку. Пізніше наступають зовсім інші стадії. У всіх пар трапляються проблеми у відносинах.

В цей час тобі потрібно чітко вирішити, чи ти готовий працювати над стосунками і вирішувати ці проблеми.

З конфліктами стикається кожна пара, просто хтось вміє знайти вихід, а хтось кидає все на половині шляху. Які ж є проблеми у взаєминах? І як подолати і вирішити конфлікти у стосунках з дівчиною?

як подолати кризу і проблеми у відносинах

Чому у відносинах виникають проблеми?

  1. Вона любить все драматизувати.
  2. Вона думає, що вона краща за всіх.
  3. Завищена самооцінка.
  4. Ви постійно сперечаєтеся.
  5. У вас немає спільних цілей.

1. Вона любить все драматизувати.

Якщо ти бачиш, що вона влаштовує скандали на порожньому місці, біжи.

Є особливий жіночий типаж, який називається «королева драми». Така дівчина і дня не може прожити без істерики. В нормальних і спокійних відносинах їй стає нудно. І для того, щоб якось розбудити їх, вона починає шукати причини, до чого б причепитися.

Зазвичай на самому початку відносин такі дівчата дуже привабливі і спокусливі. Але, через якийсь час, вони показують свою справжню сутність.

2. Вона думає, що вона краще за всіх.

Подивися на те, як вона поводиться з людьми, з обслуговуючим персоналом.

Якщо, приходячи в якийсь заклад, вона відноситься до офіціантів, як до людей нижчого сорту, це дуже добре характеризує її.

Це скаже тобі про те, наскільки вона зріла, наскільки у неї розвинена свідомість і співчуття. Адже це одні з найважливіших якостей в дівчині.

3. Завищена самооцінка.

Якщо вона думає, що ти повинен задовольняти її примхи і бажання, то вона застрягла в дитинстві. І далі буде ставати тільки гірше.

Капризи будуть щоденними, і вимагати вона буде багато.

Ти отримаєш вічно незадоволену дівчину і постійні скандали. Такі панянки не знають слова “ми”. Їм знайоме тільки “я”.

4. Ви постійно сперечаєтеся.

Але якщо це відбувається весь час, варто задуматися, чи потрібна людина знаходиться поруч. Подумай про те, що перші кілька років взагалі повинні проходити у пари без серйозних конфліктів. І якщо сварки з’являються у вас вже на цьому етапі, то що тебе буде чекати в майбутньому?

Проаналізуй причини, за яких ви лаєтеся. Пам’ятай, що винні завжди обидва, шукай компроміс.

5. У вас немає спільних цілей.

Ти можеш думати, що загальні інтереси і плани – це все фігня. І що куди важливіше те, що ви відчуваєте один до одного.

Але коли пройде час, ти зрозумієш, що дуже важливо, щоб ви були на одній хвилі. Щоб прагнули до одних і тих же речей, мали однакові погляди на базові речі.

Пари, у яких спільні захоплення, плани та інтереси, більш щасливі разом.

Як налагодити взаємини:

  1. Берімо відповідальність на себе.
  2. Не ігноруй конфлікти.
  3. Не ображайся і вчися пробачати.
  4. Вчися сприймати критику.
  5. Розвивай свої відносини і себе.
  6. Наладжуй відносини на довірі.
  7. Підтримуй романтику.
  8. Будь готовий відпустити відносини, якщо вони зайшли в глухий кут.

1. Берімо відповідальність на себе.

Сам лагодь ваші відносини. Вирішуй проблеми, будь головним, приймай рішення самостійно.

Якщо ти знаєш, що винен, не треба уникати відповідальності. Більше того, брати на себе відповідальність означає не тільки визнати помилку, але і постаратися її усунути.

Якщо ти просто будеш приходити до дівчини і говорити, що ти винен, але не робити ніяких висновків, це ні до чого не призведе.

Якщо у вас часто трапляються скандали з одного і того ж питання, потрібно спокійно і без емоцій обговорити, що саме вас не влаштовує. І спробувати знайти виходи.

2. Не ігноруй конфлікти.

Ще одна груба помилка практично віх пар – це заминати конфлікти. Просто після сварки підійти обійнятися або зайнятися сексом. І все, ніби нічого й не було.

Так, іноді дійсно трапляються незначні скандали, які не варті жодної уваги.

Але часто трапляється так, що невирішені проблеми знаходяться в підвішеному стані і просто чекають, щоб вилізти назовні.

Обов’язково потрібно все обговорити, висловити один одному претензії. І подумати, що можна зробити для того, щоб усунути невдоволення.

3. Не ображайся і вчися пробачати.

Образа несе в собі дві мети. Перша з них – спосіб маніпуляції. Коли ти розумієш, що словами вже нічого не вирішити, найкращий спосіб – образитися.

Друга мета образи – це помста. Тобі не сподобалося те, що вона сказала чи зробила і мстися. Тобто, знову прививаєш почуття провини, яке не має у неї виникати.

Якщо ти помічаєш у собі такі речі, від них треба позбавлятися як можна швидше. Ти чоловік, а не принцеса. З конфлікту потрібно виходити.

4. Вчися сприймати критику.

Під час сварки ви могли наговорити один одному неприємних речей.

Подумай про те, наскільки те, що вона говорить, є правдивим? Можливо, вона боїться або соромиться говорити про це при інших обставинах? Можливо, ти дійсно не бачиш якихось речей, коли поводишся неправильно?

Тут дуже важливо не пустити все на самоплив. І якщо ти розумієш, що це так і є, то не треба злитися. Набагато продуктивніше для тебе стане те, що ти подумаєш, як це можна змінити.

5. Розвивай свої відносини і себе.

Наївно думати, раз у тебе вже є відносини, то для них нічого не потрібно робити.

Розвиток відносин – не тільки перехід на новий рівень, не тільки інша ступінь близькості, але і ще і додатковий розвиток самого себе.

Коли ти стоїш на одному місці і не ставиш ніяких нових цілей, ти деградуєш. А, значить, стаєш нудним, а успіх віддаляється від тебе.

Тим більше, якщо твоя дівчина в цей час активно розвивається.

6. Налагоди відносини на довірі.

Чим більше ти показуєш дівчині, наскільки сильно довіряєш їй, тим менше їй буде хотітися твою довіру обдурити. При цьому намагайся уникати відкритих проявів ревнощів, підозр, тотального контролю і параної.

Ти тільки віддалиш від себе свою дівчину. Звичайно, будь-якій дівчині подобається, коли її ревнують, але у всьому повинна бути міра.

Сліпо довіряти теж не потрібно, якщо твоя дівчина дурила тебе кілька разів, то виявляй пильність. І взагалі, знадумайся, навіщо тобі така потрібна.

7. Підтримуй романтику.

Коли ви давно разом, у відносинах все менше і менше нового. Ти і твоя дівчина вже звикли до встановленних правил. І ніхто з вас не хоче робити більше, ніж потрібно. Тому тобі необхідно взяти все в свої руки і якось розбавити ваші відносини.

Ти можеш робити подарунки, сюрпризи, влаштувати романтичну вечерю, зустріти її з роботи, запросити на побачення – що завгодно з того, чого в ваших відносинах вже давно не було.

Будьте парою, як на початку відносин. Роби те, що приносило вам радість тоді, і вам ніколи не стане нудно.

8. Будь готовий відпустити відносини, якщо вони зайшли в глухий кут.

Звичайно, треба дати шанс відносинам і постаратися їх налагодити, перш, ніж приймати якесь серйозне рішення.

Якщо ти розумієш, що твоя дівчина постійно робить не те, що тобі подобається, краще такі відносини закінчити і не мучити один одного.

Іноді розлучитися – це найкраще рішення, яке можна взяти в певних ситуаціях.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code