Press "Enter" to skip to content

Електрогрилі — барбекю, яке сподобається сучасним сім’ям

Смаження на електричному грилі — це не просто готування улюблених продуктів без запаху диму. Вже через 15 хвилин після включення пристрою ви можете починати їсти м’ясо та овочі. Незалежно від того, яку модель електричного гриля ви обрали, з ним гарантовано задоволення лише одним натисканням кнопки. І все це без диму, вугілля чи спаленого жиру.

купити електрогриль

Електрогрилі — це тип барбекю, який працює від електрики. Вони часто використовуються як альтернатива газовим або вугільним моделям, оскільки прості у використанні та чищенні, та, як правило, не містять диму. Вони складаються з корпусу, в якому знаходиться нагрівальна плита, яка працює від електрики. Приготовану на грилі їжу кладуть на решітку, на спеціальну пластину або гриль. Деякі моделі також мають кришку, яка дозволяє готувати на відкритому повітрі при гарній погоді.

На сайті Grillex.com.ua ви знайдете моделі, які відповідають усім вашим потребам. Також ви зможете порівняти різні види барбекю за характеристиками, які вас цікавлять.

електрогриль недорого

Переваги електрогриля

  1. Завдяки короткому часу запуску, ви можете легко засмажити ароматне м’ясо та овочі з гарною скоринкою на решітці.
  2. Точне регулювання робочої температури під кришкою дозволяє контролювати процес приготування, не пересушити продукти, а залишити їх соковитими.
  3. Не потребує місця для зберігання вугілля або газового балона.
  4. Окрім низької закупівельної ціни, вони вражають роботою без диму, що особливо вигідно на балконах та всередині приміщень, або в місяцях, де не дозволено використовувати вугільний барбекю.
  5. Виключають створення шкідливих випарювань та небезпечного вогню.
  6. Ви завжди можете перенести вечірку всередину будинку, якщо використовувати настільний мангал.
  7. Можна обрати настільну модель або у вигляді окремо стійкого гриля.
  8. Легко очищується за допомогою невеликої кількості мийного засобу та води.
  9. Економне споживання енергії.

гриль електричний

Кому сподобається електричний гриль? Сім’ям, які хочуть бути швидкими, економними та завжди готовими приготувати швидкий обід чи вечерю, коли до вас несподівано прийшли гості. Також це зручно, якщо ви берете його з собою у дорогу. Якщо ви маєте розетку, то ви завжди можете приготувати для себе смачний та корисний обід.

В каталозі “Гріллекс” ви також знайдете широкий асортимент аксесуарів, які доповнять ваш електричний гриль і зроблять його таким унікальним, як вам того хочеться.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code