Press "Enter" to skip to content

10 причин, чому жінки зраджують

Ти досить гарний собою, стежиш за своїм тілом, непогано заробляєш. Так, і у ваших стосунках все нормально.

І раптом ти дізнаєшся, що вона тобі зрадила. Чому жінки змінюють?

Я розповім тобі про основні причини зрад дівчат, а ти звірся з ними і проаналізуй свою поведінку. Отримай повну владу над жінкою!

10 причин, чому жінки зраджують. Психологія жіночої зради:

  1. Помста.
  2. Байдужість.
  3. Сексуальна незадоволеність.
  4. Підвищення самооцінки.
  5. Буденність.
  6. Постійні сварки.
  7. Ревнощі.
  8. Вона все тягне на собі.
  9. Їй не вистачає емоцій.
  10. Тебе постійно немає поруч.

1. Помста.

За те, що ти не приділяєш їй належної уваги (на її думку). Через те, що ти занадто грубий. За те, що не робиш їй подарунків. За те, що давно не бачиш в ній жінку.

Причин може бути маса. Іноді жінка не може знайти слів, щоб висловити своє невдоволення. І вибирає більш радикальний метод.

Бачиш дивні дзвіночки від неї – відразу запитай, у чому проблема, і розв’яжи її.

причини чому жінки зраджують

2. Байдужість.

Я кажу про байдужість з твого боку.

Ти завойовував її, дарував квіти і подарунки, говорив компліменти. У тебе була чоловіча гордість за те, що вона з тобою.

А потім поступово все це стало зникати. Ти завоював її і втратив будь-який інтерес. Ти сприймаєш її, як предмет інтер’єру. Або як людину, яка пере, прасує, готує і прибирає.

Тобі з нею зручно і комфортно, а про інші речі ти якось і не замислюєшся. У цьому полягає головна помилка багатьох чоловіків.

Вони вважають, що саме ця жінка ВЖЕ з ними, і можна видихнути і розслабитися. Але це далеко не так. Якщо ти хочеш побудувати міцні і довготривалі стосунки, то повинен кожен день завойовувати свою дівчину заново. Щоб вона завжди відчувала себе потрібною і бажаною.

3. Сексуальна незадоволеність.

Жінки теж люди і теж хочуть. На хорошому сексі тримаються 50% ваших відносин. Так що, якщо його тупо немає, то жінка починає шукати способи, де його можна отримати. І, як правило, знаходить сексуальне задоволення на стороні.

У сексі ти завжди повинен думати про двох. Чи все їй сподобалося, чи отримала вона задоволення. Це не повинно перетворюватися в рутину або обов’язковість.

Поговори про проблеми в сексуальному житті, якщо вони є, та спробуй їх виправити.

4. Підвищення самооцінки.

Звичайно ж, для неї найпростіший спосіб підвищити самооцінку – це зрозуміти, що її хочуть інші чоловіки.

Саме такою логікою керуються жінки, коли вирішують йти на зраду. Їй важливо зрозуміти, що вона бажана, що вона все ще має успіх у протилежної статі, що на неї дивляться, її хочуть.

Згадай, коли востаннє ти робив своїй дівчині компліменти? Казав їй, що вона красива? Дарував шикарну білизну? Займався з нею сексом не вдома в ліжку з вимкненим світлом, а десь в публічному місці?

Якщо відповідей на ці питання у тебе немає, не варто дивуватися, що твоя дівчина просто пішла і отримала це від іншого чоловіка.

5. Буденність.

Ви разом кілька років, живете разом. Ти для неї – відкрита книга, до якої вона стрімко втрачає усілякий інтерес.

Напевно ти чув фразу, що відносини – така ж робота. Але не надавав їй належного значення. А це дійсно так.

Над ними потрібно працювати щодня, або це переросте у звичку. Жінці завжди потрібні вчинки і знаки уваги.

6. Постійні сварки.

У всіх трапляються сварки, конфлікти і скандали. Але якщо це єдиний спосіб існування ваших відносин, то не чекай чуда.

В один прекрасний момент дівчині набридне нервова атмосфера вдома, і вона піде туди, де їй буде добре, спокійно і комфортно.

Постарайся бути більш терпимим, з’ясовуй причини, за якими ці сварки виникають. Питай, що саме їй не подобається у ваших стосунках.

Тільки таким чином можна буде все виправити, а не криком, лайкою і взаємними образами.

7. Ревнощі.

Так, це звучить парадоксально, але твої необґрунтовані ревнощі обов’язково одного разу призведуть до того, що дівчина тобі зрадить.

Якщо ти контролюєш її, як божевільний, їй це набридне.

Якою б вірною вона не була, ні одна дівчина не витримає такого. Не поспішай звинувачувати її. Подумай, як ти її дістав своїми перевірками. Навчися контролювати свою ревнощі і не дай їй зруйнувати ваші стосунки.

8. Вона все тягне на собі.

В якийсь момент ти просто розлінився і дозволив їй бути головною у ваших стосунках.

Ти не допомагаєш їй в побуті, її проблеми мало турбують тебе. Дозволяєш заробляти більше за тебе. Жінка перетворюється в бульдозер.

У той час, коли їй хочеться бути слабкою і вразливою. Розуміти, що чоловік підставить своє плече в разі чого.

Вона може почекати, списати все на важкий період у ваших стосунках. Але скоро вона вибере того чоловіка, з яким може відчувати себе дівчинкою.

9. Їй не вистачає емоцій.

Жінки – дуже емоційні істоти. Їм постійно потрібне якесь емоційне підживлення.

У зворотному випадку дівчині стане нудно в якийсь момент. Намагайся якомога частіше її дивувати, будь уважний до її бажань, влаштовуй сюрпризи. Повір, якщо ти просто прийдеш з роботи з букетом квітів, для неї це буде святом.

Подорожуйте разом. Це дає дуже крутий емоційний заряд, якого вистачить на довгий час. Будь чуттєвим, реагуй на її невисловлені натяки.

10. Тебе постійно немає поруч.

Якщо у тебе кожен день мільйон справ: зустрічі, дзвінки, робота, друзі, а до цього додаються ще й відрядження, то пиши пропало. Для жінки дуже важлива ця горезвісна присутність.

Їй потрібно відчувати, що чоловік поруч. Що вона може покластися на тебе у важкий момент. А якщо ти завжди десь відсутній, то у неї починає складатися враження, ніби вона одна.

Постарайся максимально багато часу приділяти своїй дівчині, не потрібно бути її хвостиком і тягатися за нею 247, але хоча б кілька разів на тиждень давай про себе знати своєю присутністю.

Навіть, якщо зараз ти фізично не можеш знаходитися поряд з нею, то дай зрозуміти, що ти тут. І вона може розраховувати на будь-яку допомогу з твого боку, що ти вирішиш всі її проблеми.

Тоді вона не побіжить за цим до когось іншого, адже в чому головна відмінність жіночої зради від чоловічої?

У тому, що жінка може дуже довго терпіти, все носити в собі. Але якщо в якийсь момент вона зрозуміє, що їй чогось не вистачає, вона буде шукати це у інших чоловіків.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code