Press "Enter" to skip to content

Чому жінки кидають своїх чоловіків

Розрив відносин – це завжди неприємно. Але що робити, коли кидаєш не ти, а тебе? Підкорити нову фантастичну панночку, зрозуміло!

Якщо відносини закінчив не ти, то тепер вже колишня сидить спокійна, як удав. Здавалося б, єдина причина, по якій дівчина може зважитися на такий крок – це відсутність любові.

чому дівчата кидають хлопців

Поспішаю тебе розчарувати. У жінок є дуже багато приводів для того, щоб закінчити відносини. І вона може продовжувати любити тебе, але при цьому кинути.

Думаєш, що всьому виною горезвісна жіноча логіка? Зовсім ні. Просто спробуй для початку знайти причину в собі.

10 причин, чому жінки кидають своїх чоловіків:

  1. Ти не приділяєш їй увагу.
  2. Ти не проявляєш ініціативу.
  3. Ти мало заробляєш.
  4. Ти зрадив їй.
  5. Ти не задовольняєш її в сексі.
  6. Ти її контролюєш.
  7. Ти безвідповідальний.
  8. Ти надто ревнивий.
  9. У вас різні погляди на життя.
  10. Ти не готовий до чогось більш серйозного.

 

1. Ти не приділяєш їй увагу.

Для дівчини дуже важливо бути на першому місці, а не десь між роботою і черговою зустріччю з друзями. Їй важливо знати про те, що свій вільний час ти обов’язково проведеш з нею.

Природно, у тебе має бути своє життя. Але при цьому не повинне страждати особисте життя. Спочатку дівчина може довго терпіти, тішачи себе надіями. Але в підсумку вона пошукає того, для кого буде грати більше значення.

 

2. Ти не проявляєш ініціативу.

Вона сама вирішує, де ви проведете ці вихідні, куди ви поїдете у відпустку, що ви подаруєте на ювілей твоїй мамі. Вона буквально керує усіма процесами вашого спільного життя, а ти не дуже-то цььму противишся.

Так, саме така позиція і заганяє тебе в глухий кут. Те, що тобі так зручно жити і плисти за течією – позиція бета-самця або самки. Дівчата не хочуть приймати рішення за двох. Їм потрібне поряд надійне плече чоловіка.

Ти просто зобов’язаний проявляти ініціативу, тому що ти – головний. Я зараз говорю про важливі рішення, а не про те, що ви сьогодні будете їсти на вечерю. Як тільки дівчина бачить, що все вирішує вона, то вона перестає розуміти, що поруч знаходиться чоловік.

А це завжди веде до розриву відносин. Або до народження бабомужиків, які виконують неправильні функції. Як в її, так і в твоєму обличчі.

 

3. Ти мало заробляєш.

Я знаю, про що ти подумав. Про те, що всі жінки меркантильні. Безумовно, є категорія дівчат, для яких гроші – це все. Якщо ти вибирав не таку, то справа в тобі. Просто будь-якій дівчині хочеться спокою і комфорту.

Їй не хочеться думати про те, де б взяти гроші, щоб заплатити за квартиру, сходити в ресторан або купити собі щось. Вона думає, що раз вона перебуває у тривалих відносинах, то цю місію бере на себе чоловік.

Тут має велике значення ще ось який фактор: дівчина завжди думає про те, що якщо у вас з’явиться дитина, то чи вистачить вам грошей на те, щоб її утримувати?

Грубо кажучи, дівчина завжди думає з поправкою на перспективу і турбується за двох.

 

4. Ти зрадив їй.

Ти зрадив, і вона про це дізналася? Ти правда розраховуєш на те, що після цього нічого не зміниться?

Навіть якщо спочатку вона пробачила тебе, це ще нічого не значить. Не факт, що вона зможе пережити твою зраду.

У неї моментально народжується маса комплексів. Вона починає думати, що з нею щось не так, починає вважати себе непривабливою і так далі. І вона перестане тобі довіряти.

Ти б сам зміг жити з цими відчуттями?

 

5. Ти не задовольняєш її в сексі.

Точніше, те, що у вас відбувається і сексом-то назвати складно. Це, швидше, виконання боргу раз в два тижні. З-за сексуальної незадоволеності дівчата стають нервовими істеричками.

Навіть, якщо у тебе категорично не вистачає часу, ти дуже втомлюєшся на роботі, це не повинно позначатися на твоєму сексуальному житті. Дівчина почне думати, що вона більше не приваблює тебе.

По закінченні якогось часу їй це набридне, і вона кине тебе. Чи піде на зраду.

Ти повинен пам’ятати про те, що в сексі беруть участь двоє. І якщо одному добре, а другому – не дуже, то це не зовсім правильно. Тому вихід один: треба завжди говорити, обговорювати, що кому подобається і як виправити ситуацію. Тільки це врятує твої стосунки від загибелі.

 

6. Ти постійно її контролюєш.

Тобі обов’язково треба знати, у скільки вона прийде додому, з ким вона проводить свій час і де в цю хвилину вона знаходиться. Ти вимагаєш, щоб вона завжди і в усьому інформувала тебе.

По суті, ці стосунки більше нагадують відносини начальника і підлеглого, а не чоловіка і жінки. Тобі потрібно зрозуміти, що дівчина – це не твоя річ. Вона не належить тобі, і ти не можеш розпоряджатися нею так, як тобі заманеться.

Якщо ти будеш постійно на неї тиснути і вічно чогось вимагати, не чекай, що це закінчиться хеппі-ендом. Щоб вона сама тягнулася до тебе і підкорялася, потрібно правильно бути лідером.

 

7. Ти безвідповідальний.

Дівчині дуже важливо, щоб чоловік у відносинах брав частину проблем на себе. Тому що з усім справлятися сама вона може і без присутності чоловіка в житті.

Дівчина не повинна все робити сама. Більш того, вона не повинна вирішувати твої і ваші спільні проблеми.

Є жінки, які самі видирають кермо правління з наших рук. Спочатку вона ніби дає тобі розслабитися, вирішуючи всі ваші проблеми. А потім висловлює звинувачення, що її це не влаштовує.

Повір, якщо ти візьмеш відповідальність за вас на себе, то нічого страшного не станеться. В тобі прокинуться твої найкращі чоловічі якості і з’явиться впевненість у власних силах, а це багато чого коштує.

 

8. Ти надто ревнивий.

Причина появи контролю, до речі. Ти перевіряєш її соціальні мережі, поки вона спить. Читаєш повідомлення в її телефоні, дивишся список дзвінків. Ти не дозволяєш їй спілкуватися з друзями чоловічої статі.

Ти сам забираєш її з усіх зустрічей, або ж кажеш, що без тебе вона просто нікуди не піде.

Багато хлопці думають, що дівчині буде приємно, якщо так відкрито демонструвати свою ревнощі. Ну треба бачити межі розумного.

Тобі в кінцевому рахунку потрібно вирішити, чи довіряєш ти їй чи ні. Якщо так, то залиш її в спокої. Інакше одного разу вона втомиться, а ваші стосунки закінчаться.

 

9. У вас різні погляди на життя.

Коли ви тільки познайомилися, у вас були спільні цілі, схожі захоплення. І на життя ви дивилися приблизно в одному напрямку.

Через якийсь час ти розслабляєшся і перестаєш викладатися на повну. Якщо раніше, наприклад, ти три рази в тиждень ходив в тренажерний зал, то тепер цей час ти проводиш за комп’ютером. Адже їй так подобається твоє тіло, навіщо старатися?

Таких змін може бути безліч, це дуже поширене явище. В якийсь момент дівчина розуміє, що ти на початку ваших відносин і ти зараз – дві різні людини. Вона усвідомлює, що з тобою нинішнім у неї мало спільного.

 

10. Ти не готовий до чогось більш серйозного.

Коли ви вже кілька років разом, для дівчини наступним логічним кроком було б створення сім’ї. Навіть якщо вона ніколи не мріяла про весілля і про дітей, в певний момент для неї це стане нормою.

І справа тут не в штампі в паспорті. А в тому, що вона сприймає це як серйозний крок з твого боку. Якщо ти не готовий його робити, навіщо витрачати на тебе життя?

Якщо ти розумієш, що найближчим часом навряд чи созріїш для такого кроку, то набагато краще просто чесно зізнатися в цьому. Нехай вона сама приймає для себе рішення, залишитися з тобою або йти.

 

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code