Press "Enter" to skip to content

Як правильно робити компліменти дівчині

Так, багато дівчат закохуються в неправильних чоловіків, тому що неправильні чоловіки говорять їм правильні речі.

У спілкуванні з дівчиною важлива гра, флірт. Балансувати між ніжністю, вульгарністю і недоступністю. Впевнений, що вмієш правильно спілкуватися з дівчатами? І робити красиві компліменти дівчині?

як робити компліменти дівчині правильно

Робити мудрі компліменти коханій дівчині – це основа, яка допоможе тобі зацікавити жінку. Як же правильно робити самі красиві компліменти дівчатам?

Як робити компліменти дівчатам:

  1. Що таке комплімент?
  2. Навіщо робити компліменти?
  3. Як неправильно робити компліменти?
  4. Приклади компліментів.

1. Що таке комплімент?

Комплімент – це упаковка, в яку дуже зручно вбудовувати позитивне програмування дівчини. З його допомогою ти можеш вигідно навіювати їй те, що хочеш отримати на виході.

Що я маю на увазі? Компліментом ти стимулюєш важливий психічний механізм: бажання панянки дотягуватися до того позитивного образу, в якому ти її бачиш. І який озвучуєш приємними словами.

З допомогою правильної похвали ти зможеш добитися від неї всього, чого захочеш.

Завжди говори жінці, що вона не така, як інші. Так ти отримаєш від неї те бажане, що і від інших.

2. Навіщо робити компліменти:

  • Всі жінки люблять вухами. І гарними словами ти зможеш розташувати її, переконати, попросити, налаштувати. Головне – правильно використовувати їх.

Якщо ти думаєш, що за допомогою компліментів принижуєш себе і підвищуєш значимість жінки, ти не правий. Навпаки, її швидше зацікавить той чоловік, який вже зацікавлений у ній.

  • Самооцінка дівчат сильно залежить від красивих слів на її адресу і від чоловіка, який їх вимовляє. Підвищуючи її, ти стаєш особливим.
  • Говорячи комплімент дівчині, ти втягуєш її в гру, під флірт. А жінки – актриси і обожнюють фліртувати.

Ласкаве слово і кішці приємно.

3. Як неправильно робити компліменти:

  • Говорити банальності. Красива дівчина чує компліменти своїм очам, вважай, кожен день. Тобі важливо виділитися серед інших чоловіків, виділивши її серед інших жінок.

Роби компліменти її зовнішності, жіночності, сексуальності, стилю життя, поведінці, переконанням, умінням, енергетиці. Всьому, що є в ній. Не будь одноманітним.

  • Будь щирим. Жінки все відчувають. І слова, сказані заради галочки, не дадуть ніякого ефекту. Так само, як і вчинки.
  • Перенасичування. Перехвалити панночку – це викликати у неї нейтральну реакцію на постійні компліменти або навіть огиду до них. Краще хвалити її рідко, але влучно.

Приміром, на побаченні вистачить одного – двох компліментів. У відносинах – одного в день достатньо. Не будь нав’язливим.

  • Підлизування. Говори дівчині приємне, але не з позиції знизу, не будь підлабузником. Твоя похвала повинна бути для неї бажаною. Похвала від гідного чоловіка.
  • Перебільшування. Не видавай жінку за ту, ким вона не є. Вона прекрасно знає свої позитивні і негативні сторони. Коли ти перебільшуєш, ти стаєш нещирим.

приклади правильних компліментів для дівчат

4. Приклади компліментів:

  • Знайомство. При знайомстві, наприклад, скажи, що вона так сподобалася тобі, що ти не зміг пройти повз. Або що ти ніколи не бачив такої жіночною і чуттєвої дівчини, як вона. Або «Я зараз так нервую, ти просто зачарувала мене».
  • Телефонна розмова. Скажи дівчині, що у неї сексуальний голос. Що ти з розуму сходиш від того, як ніжно вона говорить з тобою. І не можеш дочекатися зустрічі, щоб почути її особисто.
  • Побачення. Скажи, що вона так прекрасна сьогодні, і всі чоловіки в закладі будуть звертати на неї шиї. Або що поруч з нею тобі так тепло і добре, що ти боїшся закохатися.

Розмови про кохання взагалі дуже подобаються дівчатам.

  • Спокушання. Говори те, що відчуваєш у ній багато нерозкритої пристрасті. Що бісики в її очах хочуть скоріше вирватися на волю.

Наприклад, «Чим скованіше ти себе ведеш, тим развязніше будеш в ліжку. Напевно, мені доведеться тебе зв’язати».

  • Відносини. Знаючи добре свою дівчину, ти вже будеш розуміти, що найкраще в ній хвалити. Спирайся на те, що тобі самому в ній подобається.

Хвали успіхи, розвиток, гарний зовнішній вигляд за багато років. Мотивуй її і буди в ній бажання стати ще сексуальніше для тебе.

Формула ідеального компліменту – це щирість + оригінальність.

Посилити комплімент можна, назвавши її ім’я в початку і доторкнувшись до дівчини. Так ти максимально звертаєш увагу на твої слова. Діє дуже потужно!

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code