Press "Enter" to skip to content

Який нормальний розмір члена і чи має розмір значення

Який нормальний розмір члена? Який член подобається дівчатам? Чи має значення розмір члена? Серйозно? Може, ти ще думаєш, що чим більше, тим краще?

який розмір члена є нормальним

Який нормальний розмір члена і який член подобається дівчатам:

  1. Який член подобається дівчатам?
  2. Оцінка оточуючих.
  3. Що тобі дасть велика гідність?
  4. Що важливо насправді?

У мене є питання. А чому ти взагалі задався цим моментом? Чому тебе цікавить, нормального у тебе розміру гідність чи ні? Що тобі це дасть?

І, що важливіше, з якої причини у тебе взагалі виник такий запит? Комплекси? Невпевненість в собі? Упевнений, що так.

1. Який член подобається дівчатам?

Думаєш, що, маючи великий болт, ти будеш успішнішим серед жінок? Ні.

Думаєш, що краще і якісніше зможеш їх трахати і радувати? Ні, не зможеш. Тому що ти нічого не знаєш про них.

Вважаєш, що це буде для них приємно: метрова елда в твоїх штанях? Навряд чи. Їм це не так вже важливо.

Я тобі навіть більше скажу: у жінок там теж все різного розміру і глибини. Так що мініатюрній дівчинці буде дуже боляче, якщо ви не збіглися в габаритах геніталій. І твій півметровий буде тільки мінусом.

А ще, задовольнити жінку можна і просто пальцями. Не знав? Причому так, що вона буде лізти на стелю від задоволення.

2. Оцінка оточуючих.

Може, ти думаєш, що про тебе підуть слушки і перешіптування, якщо люди дізнаються, що у тебе великий? Може, і підуть, але ти правда вважаєш це плюсом для себе? Віриш, що великий член якось тобі допоможе в житті, чи буде прикрашати тебе, як чоловіка? Ні.

Жінки взагалі більше цінують у чоловіках особистісні якості, характер, почуття гумору, внутрішню силу. Не знав?

Або ти думаєш, що днарь, бомж і невдаха з півметровим хріном – це мрія будь-якої дівчини? Не сміши мене. Вона скоріше буде з сильним духом, турботливим чоловіком, який вміє і хоче заробляти, але без особливо яскравої зовнішності.

3. Що тобі дасть велика гідність?

Чому ти хочеш з’ясувати, нормальний в тебе член чи ні? Яка взагалі тобі різниця? Навіть якщо він ненормальний. Мікроскопічний. 2см. І що тепер?

Припустимо, ти прочитав 100 статей на цю тему і зрозумів, що у тебе самий нікчемний член на планеті. Що далі? Перестанеш вірити в себе? Впадеш у депресію? Будеш боятися показувати його жінкам?

Чому взагалі ти хочеш оцінити те, що дано тобі природою? Це тебе ні краще, ні гірше не робить. Набагато важливіше те, чого ти сам добився і що сам зліпив. Те, що ти розвинув в собі і чого досяг. Ось що має значення!

Цей запит – просто твоя жалюгідна спроба знайти в собі щось хороше і круте і ходити хвалитися цим перед знайомими. Розмахувати ним на вулицях і кричати: «Дивіться, що у мене є!» Приблизно так ти це собі уявляв? Не змушуй мене крити тебе членами. І великими, і малими.

4. Що важливо насправді?

Чому ти не питаєш, чи достатньо ти успішний на свій вік? Чи добре розвинене твоє тіло для твого зросту? Або як швидко розвивається твоя особистість?

Чому ти не хочеш вчити мови, вивчати психологію людей, досягати поставлених цілей? Чому замість цього ти гуглиш, який нормальний розмір члена?

На що ти витрачаєш свій час і свій потенціал? І, що важливіше, чому? Подумай. Якщо ти вважаєш, що великий “болт” дасть тобі якісь переваги в цьому житті, в спілкуванні з жінками або в ліжку, то ти сильно помиляєшся.

Це все фігня: який у тебе зріст, колір очей, розмір члена. Яка різниця? Важливо те, що ти з себе представляєш, як особистість, як чоловік, як людина.

А що ти з себе представляєш? Ось, краще подумай про це.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code